Van Wijk Schoonmaak en Dienstverlening heeft zich gespecialiseerd in het reinigen en beschermen van oppervlaktes. Daarbij komt het aan op kennis en professonaliteit. Daarom maken wij gebruik van ervaren vakmensen, de modernste professionele technieken, materialen en reinigingsproducten.

Overtuigd? bel: 0594 - 581175
Of vraag hier direct vrijblijvend een offerte aan

't Zuden 5 • 9351LA • Leek • Telefoon: 0594 - 581175 • stuur ons een mail

Professional in
Reinigen en Beschermen

In de loop der tijd raken oppervlaktes en materialen vervuild. Hierdoor worden ze minder mooi of raken ze zelfs onherstelbaar beschadigd.

Wanneer u dit laat reinigen wilt u natuurlijk dat het gereinigde oppervlak zolang mogelijk zo blijft. Een fout die vaak gemaakt wordt, is dat bij het reinigen de natuurlijke bescherming of de bescherming die bij de fabriek aangebracht wordt, beschadigd raakt of geheel verwijderd wordt. Hierdoor zijn deze materialen nog kwetsbaarder voor vocht en vuil en raken ze nog sneller en erger vervuild dan dat ze al waren. U wilt toch ook dat uw bedrijfspand, vastgoed of woning schoon is en blijft.

VWS Dienstverlening is daarom niet alleen professional in het reinigen, maar ook het beschermen van: gevels, daken, kunststof of (gecoate) aluminium kozijnen en geveldelen. Maar ook de glasbewassing, het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden en industriële reiniging van fabrieken behoort tot onze dagelijkse tak van reinigingswerkzaamheden.

VWS Dienstverlening voor een blijvend schoon resultaat.

Met vriendelijke groet,
VWS Dienstverlening

Manuel van Wijk